ARDAGH GROUP - Dongen Noor

Ben jij een echte sleutelaar? Vind je het leuk om glasvormingsmachines om te bouwen bij een wereldwijde leider in metalen- en glazen verpakkingsoplossingen die verpakkingen produceert voor de meest vooraanstaande wereldmerken? Lees dan snel verder!

Een werkdag bij Ardagh

Dagelijks worden 1 of meerdere Glasvormingsmachines omgebouwd, samen met je collega’s steek je na de Ombouw Kick-Off je handen uit de mouwen en ga je de uitdaging aan voor het beste resultaat; een zo kort mogelijke productiestop en zo snel mogelijk 100% kwaliteit. Je kunt hierbij denken aan de volgende werkzaamheden:

  • Je bouwt de machine om van een run met verpakkingen voor een bekende afvuller van groenten naar een run voor een wereldwijde marktleider in bier
  • Het controleren van de juiste afstellingen op tienden van millimeters
  • De wisseldelen die je uit de machine hebt gehaald worden onderhouden en nagemeten gecontroleerd of ze nog voldoen aan de strakke specificaties
  • Zorgdragen voor een goede voorbereiding op aankomende ombouwen
  • Er is ruimte voor eigen inbreng en je houdt je bezig met verbeterprojecten om werkzaamheden gemakkelijker of sneller te maken

De kandidaat

  • Je volgt een MBO opleiding richting de techniek (bijvoorbeeld Werktuigbouwkunde, Mechatronica) of hebt deze reeds afgerond.
  • Een flexibele, proactieve en leergierige houding
  • Je staat zowel in teamverband als individueel in je kracht

Wie is Ardagh?

Wij zijn een wereldwijde leider in metalen- en glazen verpakkingsoplossingen en produceren verpakkingen voor de meest vooraanstaande wereldmerken.

Ardagh Group is wereldwijd vertegenwoordigd in meer dan 20 landen, met meer dan 100 productiefaciliteiten, waarvan 7 in Nederland. Wij produceren in Nederland jaarlijks circa 7 miljard verpakkingen.

Ardagh biedt volop doorgroeimogelijkheden, want het succes van onze medewerkers bepaalt het succes van onze onderneming. We streven er naar een werkomgeving te creëren waar onze medewerkers zich gewaardeerd voelen, uitgedaagd worden en waar hun succes gevierd wordt. Met elkaar creëren we een uitdagende toekomst voor Ardagh, die gebouwd is op onze kernwaarden: Trust, Teamwork en Excellence.

Onze Visie en Waarden

De medewerkers binnen Ardagh delen veel meer dan een sterk merk en een uitstekende reputatie. We delen ook een gezamenlijke visie: we willen “eerste keuze” verpakkings-partner zijn van wereldmerken. We willen onze visie bereiken door onze klanten innovatie te bieden, onze medewerkers een inspirerende werkomgeving te bieden en onze organisatie blijvende waarde te bieden door onze groei en ontwikkeling.

Interesse?

Help jij ons een stap dichterbij ons doel om de beste verpakkingspartner van ‘s werelds toonaangevende merken te zijn?

Bel of WhatsApp met Stefan Warbout (corporate recruiter) via +31 6 29 41 40 19 of solliciteer direct via deze pagina.

 www.ArdaghGroup.com

 Facebook.com/ArdaghGroupNederland 

 LinkedIn.com/Ardagh-Group