Sandton Hotel De Roskam - Rheden GESales Manager – Sandton Hotel De Roskam

Zet jij klantwensen direct om in actie? Ben jij een echte goalgetter? Iemand die de targets iedere keer overtreft? Ken jij het hospitality vak en zorg je dat jij top of mind bent als klanten aan jouw dienstverlening denken?

Sandton Hotel De Roskam

Eén van onze unieke hotels is Sandton Hotel De Roskam. Sandton Hotel De Roskam is een heerlijk comfortabel viersterren hotel aan de voet van misschien wel het meest indrukwekkende natuurgebied van Nederland: de Posbank. Het hotel beschikt o.a. over 59 smaakvolle kamers, een Grand Bistro en beautycentrum De Veluwezoom. Door de unieke ligging en de comfortabele sfeer is dit hotel een perfecte locatie voor zowel de zakelijke- als leisure gast.

Restaurant Grand Bistro 1688 is gevestigd in de gerestaureerde hoeve naast het hotel. Een warme sfeer gecombineerd met een uitstekende kaart is wat wij garanderen. Met Grand Bistro is niets teveel gezegd: bistrogerechten die naar een hoger niveau zijn getild, waarbij veel en verrassend gebruik wordt gemaakt van lokale producten. Voor een heerlijk diner samen, een zakenlunch of onze bekende high tea. En bij mooi weer kun je op ons topterras plaatsnemen!

Jouw rol
Als Sales Manager ben jij verantwoordelijk voor zowel de zakelijke als leisure markt. Je bezoekt proactief bestaande relaties en onderhoudt de relaties. Verder werf je nieuwe klanten, zoek je naar manieren waarop je de activiteiten van key accounts kunt vergroten en is cross selling ook een belangrijk onderdeel van je functie. Op basis van marktonderzoek en omzetdoelstellingen zet je jouw accountplan op dat dient als leidraad voor alles wat je doet. Als geboren netwerker zet je alle middelen, zowel off- als online, in om in contact te komen met prospects om ze gast te laten worden van Sandton Hotel De Roskam. Kortom een uitdagende zelfstandige functie voor iemand die zelf mogelijkheden creëert.

Jouw profiel
Zet jij klantwensen direct om in actie? Ben jij een echte goalgetter? Iemand die de targets iedere keer overtreft? Ken jij het hospitalityvak en zorg je dat jij top of mind bent als klanten aan jouw dienstverlening denken?

Check jouw profiel;

  • Hbo werk- en denkniveau
  • Aantoonbare kennis en ervaring in sales- en accountmanagement bij voorkeur in de hospitality
  • Ambitieus en competitief ingesteld met oog voor kansen
  • Benaderbaar en representatief in voorkomen en taalgebruik
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift
  • Geboren netwerker en ‘social seller’
  • Ervaring met informatiesystemen en het reserveringssysteem Fidelio is een pré

Wat bieden wij?
Wij bieden een marktconform salaris en gebaseerd op jouw kennis en ervaring, aangevuld met een prestatiebonus. Natuurlijk een auto, laptop en smartphone van de zaak. Ook bieden wij een aantrekkelijke kortingsregeling bij alle hotels binnen de IHMG portefeuille en bieden wij collectiviteitskorting op verschillende verzekeringen bij Centraal Beheer Achmea. Aanvullende voorwaarden conform de Koninklijke Horeca Nederland. Mede door onze ambities zijn er als vanzelfsprekend diverse doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.

Interesse?
Solliciteer via de link en wij zullen je zo spoedig mogelijk feedback geven en hopen natuurlijk dat we samen met jou onze ambities kunnen realiseren. Eerst meer informatie nodig? Bel dan gerust met onze recruiter, Elise Bulte: +31 613 75 27 49.

We kijken uit naar jouw sollicitatie!

See description