XPO Logistics - Tilburg NB

Als Medewerker Technische Dienst bij XPO Logistics ben je verantwoordelijk voor het preventief en correctief onderhoud aan; installaties, gebouwen, terreinen en intern transport materiaal. Ben jij klaar om jouw technische kennis en vaardigheden nóg verder te ontwikkelen? Wil jij werken in ons nieuwe, deels geautomatiseerde warehouse in Tilburg waar de klant centraal staat? Dan is dit jouw kans, lees snel verder en solliciteer direct!

Medewerker Technische dienst

Tilburg, fulltime, 2-ploegendienst + consignatiedienst

Wat ga je doen?

Als Medewerker Technische Dienst draag je gezamenlijk met de logistieke operatie zorg voor de continuïteit in de goederenstroom. Hierin ben je verantwoordelijk voor alles op het gebied van techniek, denk hierbij bijvoorbeeld aan storingen. Uiteindelijk zoek je samen met de logistieke operatie naar passende oplossingen.

Als Medewerker Technische Dienst:

 • ben je proactief bezig met het signaleren, rapporteren en/of oplossen van mogelijke afwijkingen, schades en/of technische problemen;
 • ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van periodieke controles.

Het distributiecentrum beschikt over diverse hoogwaardige technische systemen zoals een volledig geautomatiseerd sorteersysteem voorzien van transportbanen, intern transport trucks, laad en los equipment, beveiligingssystemen (camera’s, brandmeldinstallatie, toegangscontrole, etc.) en een sprinklersysteem. Het pand is gebouwd volgens de nieuwste milieu normen en voldoet aan BREEAM.

Je gaat werken in een 2-ploegensysteem waar weekenden en consignatiediensten onderdeel van zijn. Houd hierbij rekening met de 24/7 operatie van het logistieke warehouse.

Wat biedt XPO Logistics je?

 • Een prima salaris.
 • Je gaat werken in het warehouse van een groots fashion merk.
 • Een boeiende omgeving met veel ruimte voor eigen inbreng centraal staat.
 • De regie over je eigen succes en de benodigde ondersteuning bij je ontwikkeling.
 • Een functie met veel verantwoordelijk, waarin je iedere dag voor nieuwe uitdagingen staat.
 • Een nieuwe uitdaging in een ondernemende, open en informele organisatiecultuur.
 • Een prettige werksfeer met leuke collega’s.

Must haves:

 • Je hebt MBO werk- en denkniveau, richting werktuigbouwkunde, Mechatronica of Elektrotechniek.
 • Werkervaring in een soort gelijke functie is mooi meegenomen.
 • Veiligheidssystemen en pneumatiek kennen voor jou geen geheimen.
 • Je werkt nauwkeurig, je bent analytisch en je focust je op het resultaat.

Jouw werkomgeving:
Met trots heeft XPO Logistics in 2016 de deuren van een nieuwe distributiecentrum geopend in Tilburg en is nu alweer aan het uitbreiden! In dit deels gemechaniseerde distributiecentrum zullen e-commerce en retail activiteiten worden uitgevoerd voor een wereldwijd bekend kleidingmerk. Dit distributiecentrum is mede door de mechanisatie een showcase voor zowel XPO Logistics als voor de klant.

Meer weten over XPO Logistics? Bekijk dan onderstaande video of bezoek onze website nl.xpo.com
https://www.youtube.com/watch?v=ZgFyx6njy9c

Kortom, dit is de volgende plek waar jij wil werken!
Voor meer informatie kun je terecht bij Robbert Graafmans, hij is te bereiken via het telefoonnummer 088-5881000.

XPO is een toonaangevende leverancier van geavanceerde supply chain-oplossingen voor de meest succesvolle bedrijven ter wereld. Wij helpen onze klanten hun goederen zo efficiënt mogelijk te beheren met behulp van onze technologie en diensten. Onze grootste kracht is ons wereldwijde team - energieke, innovatieve medewerkers van alle ervaringsniveaus en talenten die XPO een geweldige plek maken om te werken.

Klanttevredenheid, persoonlijke groei van medewerkers en duurzaamheid staan centraal binnen de bedrijfsfilosofie van XPO Logistics. Vandaag de dag behoort deze ambitieuze onderneming tot de top 3 van Nederlands grootste logistiek dienstverleners.