Yacht Nederland BV - Eindhoven NB

Uitdagende vraagstukken oplossen en daarmee organisaties én jezelf steeds naar een hoger niveau tillen. En dat samen met ruim 5.000 andere professionals met uiteenlopende expertises. Werk dat ertoe doet, maakt gelukkig. Daar geloven wij in.

Yacht bemiddelt hoog opgeleide professionals (BSc, MSc, PhD) voor zowel interim rollen als vaste rollen binnen verscheidene bedrijven in Nederland. Werken doe je op locatie bij de klant.

Als Yacht professional ben je onderdeel van een krachtig en actief netwerk. Je spart met de beste professionals en experts uit je eigen vakgebied: tijdens events en masterclasses, in vakspecifieke communities of via unieke opleidingsprogramma’s.

Deze vacature is een interim positie bij DAF die mogelijk een vaste aanstelling kan worden. DAF is onbetwist marktleider op de Nederlandse vrachtwagenmarkt. Hun kernactiviteit is het ontwikkelen en produceren van lichte, middelzware en zware bedrijfswagens. Grofweg één op de drie trucks die hier geregistreerd worden, is een DAF.

Afdeling

De Motorenfabriek doet meer dan het maken van de beste motoren ter wereld. Het is een plaats waar talent wordt ontwikkeld, waar je kunt groeien, inspireren én realiseren. Stap voor stap naar een volgend niveau van efficiency en effectiviteit. Een plaats waar je dagelijks in aanraking komt met de modernste technologieën op het gebied van motoren ontwikkeling.

De afdeling Production Engineering binnen de Motoren A&T is verantwoordelijk voor het ondersteunen en continu verbeteren van het productieproces. Dit wordt gedaan binnen het PACCAR Production Systeem (PPS) met Lean Manufacturing tools en methodes, Six Sigma en project management. Als dienstverlener aan de productieafdelingen heeft Production Engineering een belangrijke rol in het halen van de jaardoelen van de fabriek op gebied van veiligheid, kwaliteit, leverbetrouwbaarheid, kosten, moraal en milieu.


Voor onze klant DAF Trucks zijn we op zoek naar een Production Engineer!


Als Production Engineer binnen de Motoren Verspaning ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen en continu verbeteren van het productieproces. Dit wordt gedaan binnen het PACCAR Production Systeem (PPS) met Lean Manufacturing tools en methodes, Six Sigma en project management. Dit doe je door middel van het Continu Verbeter Team (CVT) met partners als Productie, Kwaliteitsdienst, Technische Dienst, Maintenance Engineering en Logistiek. Dit team streeft naar autonomie en heeft een belangrijke rol in het halen van de jaardoelen van de fabriek op gebied van veiligheid, kwaliteit, leverbetrouwbaarheid, kosten, moraal en milieu. Daarnaast draag je zorg voor het opzetten en opvolgen van Industry 4.0 projecten binnen de afdeling en de fabriek.

Bovendien ben je als Production Engineer Motorenverspaning samen met je team verantwoordelijk voor de integratie van nieuwe product releases van de verspaande delen in de Motor in productie. Door middel van Simultaneous Engineering (SE) werk je samen met SE partners als Product Development, Inkoop, en leveranciers wereldwijd.

Met je team ondersteun je het operationele proces en verbeter je continu de jaardoelen van de afdeling. Dit allemaal binnen de context van het PACCAR Production Systeem


• Je zorgt ervoor dat belanghebbenden van alle niveaus goed geïnformeerd zijn over de status van projecten

• Je vertegenwoordigt de afdeling in diverse overlegstructuren binnen en buiten de fabriek.

• Als Production Engineer Motorenverspaning rapporteer je aan het Groepshoofd Production Engineering.


• Technische opleiding (bij voorkeur Mechatronica, Autotechniek, Werktuigbouwkunde of Technische Bedrijfskunde) op HBO of WO niveau

• Bij voorkeur enkele jaren relevante werkervaring of een starter met affiniteit met productietechnieken

• Ervaring of affiniteit met Lean Manufacturing en Six Sigma

• Ervaring of affiniteit met data acquisitie, verwerking, visualisatie (Power BI) en programmeren

• Je bent service gericht, beschikt over een hands on mentaliteit en bent analytisch

• Effectieve en efficiënte communicatie in Nederlands en Engels (zowel mondeling als schriftelijk)


Wij bieden jou de eerste/volgende stap in jouw carrière. Samen zullen we werken aan jouw loopbaan! Hiervoor staan we in goed contact met elkaar, om ervoor te zorgen dat jij altijd een uitdagende opdracht hebt. Naast een interessante uitdaging bieden wij een competitief salaris. Daarnaast heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van een collectieve ziektekostenverzekering, een marktconforme pensioenregeling, bonus en ruime ontwikkelingsmogelijkheden.

Je zult als Yacht professional onderdeel uitmaken van een grote groep professionals met dezelfde achtergrond en ambities, waardoor je jouw professionele netwerk kunt uitbreiden en je continu kan ontwikkelen!