ARDAGH GROUP - Hoogeveen DRTrivium Packaging is een wereldleider in metalen verpakkingen met meer dan 60 locaties wereldwijd, bijna 8.000 medewerkers en een jaaromzet van ongeveer $ 2,7 miljard. Trivium bedient een breed scala aan klanten in verschillende eindmarkten, zoals voeding, zeevruchten, diervoeding, babyvoeding, persoonlijke verzorging, huishoudelijke artikelen en premium dranken. In Nederland heeft Trivium 4 productielocaties en circa 1.400 medewerkers.

Voor onze fabriek in Hoogeveen zijn wij op zoek naar een

Maintenance Strategy Engineer

Als Maintenance Strategy Engineer werk je in nauwe samenwerking met de productieafdelingen aan het implementeren, borgen en continue verbeteren van de onderhoudsstrategie. Dit alles in de juiste balans van risico’s en kosten. Je belangrijkste taken zijn:

Het vormgeven en uitrollen van de onderhoudsstrategie voor Trivium Hoogeveen. Vervolgens een verdere uitrol in de Trivium fabrieken Leeuwarden en Heerenveen.

Bijdragen aan verbetering machinebeschikbaarheid, standtijden, lijnefficiency en (product)kwaliteit.

Het nemen van initiatieven voor het implementeren van predictief onderhoud en analyses.

Het opstellen en optimaliseren van periodieke inspectie- en onderhoudsplannen in samenwerking met de productieafdelingen. Deze plannen sluiten aan bij de onderhoudsstrategie en prioriteiten.

Verantwoordelijk voor opzetten van onderhoudsschema’s in en functioneel beheer van SAP PM.

Het doen van verbetervoorstellen ten aanzien van spare parts management en materialen.

Je levert vanuit jouw expertise een bijdrage aan belangrijke (investerings)projecten en verbeterprogramma’s binnen Trivium Hoogeveen.

Jouw profiel

Je hebt minimaal een technische HBO opleiding en een aantal jaren relevante werkervaring in een vergelijkbare rol. Je bent analytisch sterk en hebt een proactieve houding, bent flexibel en in staat om zowel in teamverband als zelfstandig te werken. Daarnaast ben je ‘hands on’ om zaken gedaan te krijgen en verder te brengen. Verder breng je enthousiasme en overtuigingskracht mee om onze maintenance strategie op een hoger niveau te brengen. Kennis van SAP PM is een pré.

Wat wij bieden

Trivium Packaging is een professionele organisatie met een informele werksfeer. Wij bieden een marktconform salaris. Samenwerking, betrouwbaarheid en de wil om uit te blinken vormen onze kernwaarden. Resultaat wordt beloond met een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Heb je interesse en voldoe je aan het beschreven profiel?

Dan ontvangen wij graag uiterlijk 14 februari je motivatiebrief mèt CV.

Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Paul Trip ,

Senior Project Manager, tel. 06-46566924

Bij Trivium zijn onze mensen de drijvende kracht achter onze successen. 
Door hun expertise, talent en focus op voortdurende verbetering bij alles wat ze doen, zorgen zij dat wij in staat zijn excellente resultaten te behalen. Samen willen we de nummer één keuze zijn voor klanten die duurzame oplossingen voor metalen verpakkingen zoeken.