DWA - Gouda ZH

Ben jij helemaal thuis in Microsoft Azure en wil je jouw kennis en ervaring inzetten om complexe en slimme softwareoplossingen te bedenken en te ontwikkelen voor DWA? Dan zijn wij op zoek naar jou!

DWA is betrokken bij het advies en ontwerp van ambitieuze en gerenommeerde projecten in de gebouwde omgeving. Onze missie luidt: Wij maken duurzaamheid werkend. Je draagt bij aan het verduurzamen van de gebouwde omgeving. We werken samen met ambitieuze opdrachtgevers, zoals Schiphol, NIOO Wageningen en Unilever en diverse grote gemeenten.

Bij DWA krijg je veel ruimte om werkzaamheden naar eigen inzicht in te richten en jezelf te ontwikkelen. Je gaat werken in een klein maar hecht team met een sterke teamspirit!

Jouw werkdag
Als Senior Microsoft Azure Engineer van DWA ben je constant bezig met het optimaliseren van de ondersteunende ICT-middelen voor jouw collega's. Daarvoor heb je veel contact met interne collega’s. Door jouw directe hulp zorg jij ervoor dat deze interne klanten (lees: jouw collega’s) hun werk optimaal uitvoeren. Met jouw kennis en ervaring van het Azure platform, zet je de software architectuur op voor onze (nieuwe) projecten. Als specialist ben jij het technische aanspreekpunt voor jouw teamgenoten.

Ook gebruik je hiervoor de nieuwste technieken (bijvoorbeeld Azure, Office 365 en Microsoft Teams). Je werkt met infrastructurele systemen, zoals servers en switches, Windows (server), Office 365, Afas Profit (pré), CAD-applicaties (pré). Samen met een enthousiast team ben jij de komende jaren volop bezig met de digitale transformatie van onze mooie organisatie.

DWA wil een voorsprong hebben op onze markt en de digitale middelen staan daarbij hoog op de agenda.

Over jou
  • je hebt een relevante hbo-opleiding afgerond en hebt minimaal 5 jaar werkervaring;
  • je hebt kennis van netwerken, met name Office 365 en Azure;
  • je wilt jezelf blijven ontwikkelen en houdt wel van een uitdaging;
  • je bent klantgericht, communicatief vaardig en stressbestendig.
  • ervaring met Kaseya is een Pre

En dit zijn wij

DWA is een club die al sinds 1986 bestaat en waar collega’s doorgaans langer dan gemiddeld blijven werken. Niet voor niets zijn we de afgelopen jaren bij landelijke benchmarks steevast bekroond met 3 sterren (het maximaal haalbare) voor ons werkgeverschap. Wij vinden het belangrijk dat er een continue stroom is van kennis en van creativiteit; dat verwachten we van al onze collega’s en dat houdt ons scherp. Binnen DWA is kennisdeling heel belangrijk. Zo is er een DWA Academy. We staan regelmatig op het podium om nieuwe ontwikkelingen en projecten –  met collega’s en partners –  te delen en de successen te vieren.

Duurzaamheid zit in het DNA van DWA. We praten er niet over, we maken het werkend. We adviseren en ontwerpen en garanderen dat wat we bedenken, ook echt werkt. Dat onze innovatieve oplossingen bijdragen aan energiebesparing, comfort, gezondheid en productiviteit. DWA speelt een toonaangevende rol als het gaat om het aardgasvrij maken van gebouwen in Nederland en het realiseren van slimme gebouwen waar we data van écht nut maken. Dat doen we met 120 enthousiaste professionals, die intrinsiek gemotiveerd zijn om de gebouwde omgeving te verduurzamen!

Ook mooi meegenomen!
Daarnaast laten we onze collega’s vooral vrij om te doen waar ze goed in zijn. We bieden een goede en marktconforme beloning, afhankelijk van jouw achtergrond en ervaring. Natuurlijk hebben we ook mooie (secundaire) arbeidsvoorwaarden zoals: 32 vakantiedagen, piketregeling, flexibel werken, goede faciliteiten op jouw werkplek, een mobiliteitspakket met goede reiskosten, gratificatieregeling, gezonde vegetarische lunches en leuke (digitale) uitjes. Er staat een (elektrische) auto voor je te leen, zodat je af en toe bij een van de DWA-locaties langs kunt gaan.

Wij maken duurzaamheid werkend! Doe je mee?
Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren tot 20 april 2021 via ons Sollicitatieformulier.
Voor vragen en meer informatie over de Senior Microsoft Azure Engineer neem je contact op met Arnold den Boer, manager IT op nummer 06 - 53 12 25 50. Website: Meer informatie >>>

Trefwoorden: Senior Microsoft Azure Engineer (fulltime), Vacature, it, HBO, ICT / Automatisering, Techniek, Utrecht, Zuid-Holland, Gouda, Den Haag, ict netwerken, Azure platform, infrastructurele systemen, systeembeheerdeer, applicatiebeheer, netwerkbeheerder, kantoor automatisering, digitale transformatie


Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Meer informatie >>