Coram Group B.V. - Zaltbommel GE

Medewerker Customer Service
Zaltbommel

Jouw grootste uitdaging:
Jij begrijpt hoe belangrijk een tevreden klant is. Daarom bewaak jij levertijden, stem je alle benodigde zaken af voor een snelle en succesvolle levering en zorgt ervoor dat alle betrokken partijen (intern en extern) over de juiste informatie beschikken. Ook voor het (administratief) afhandelen van klachten kunnen ze bij jou terecht.

Hoe maak je klanten blij?
Geen vraag is voor jou teveel. In deze veelzijdige functie ben jij de spil tussen onze klanten en de organisatie. Jij zorgt ervoor dat orders correct verwerkt worden en de wensen van de klant op de juiste manier vertaald worden. Je informeert over artikel-, prijs- en voorraadinformatie, adviseert klanten over onze producten en zorgt voor passende oplossingen in geval van klachten of problemen. Je verzorgt de orderverwerking, verschillende (export)documenten en zorgt voor een goede en tijdige follow-up.

Wat je doet:
Natuurlijk ben je proactief en toon je initiatief. Je hebt een klantgerichte en dienstverlenende instelling en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Door jouw enorme inzet, flexibiliteit en klantgerichtheid onderscheid jij je van andere Customer Service Medewerkers. Daarnaast werk je zelfstandig en doelgericht en de klant is voor jou altijd koning! Je hebt oog voor commerciële kansen en werkt nauw samen met de collega’s in de buitendienst. Coram verkoopt haar producten ook internationaal. Daarom zijn we op zoek naar kandidaten die naast de Nederlandse taal ook de Franse, Spaanse of Duitse taal beheersen in woord en geschrift. Heb je mbo+-niveau en minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie? Dan zou dit wel eens jouw perfecte baan kunnen zijn. Ervaring met export zou helemaal perfect zijn, maar is geen must.

Waarom kan jij verschil maken?
Jij maakt het verschil omdat jij net dat extra stapje zet voor de klanten. Je bent pas tevreden als zij tevreden zijn. Jij bent natuurlijk proactief en toont initiatief. Daarnaast heb je een klantgerichte en dienstverlenende instelling en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Door jouw enorme inzet, flexibiliteit en klantgerichtheid onderscheid jij je van andere Customer Service Medewerkers.
Dit is jouw baan:
  • Als je een mbo+-niveau hebt met minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring hebt in een soortgelijke functie.
  • Als je de Nederlandse taal goed beheerst en wellicht daarnaast ook nog Franse, Spaanse of Duitse taal beheerst in woord en geschrift.
  • Als je ervaring hebt met export, maar dat is geen must.

Wat je krijgt:
  • Een uitdagende functie met een marktconform salaris.
  • Vakantiegeld, 25 vakantiedagen en 5 ADV dagen.
  • Goede pensioenregeling en reiskosten.
  • Een super enthousiast team met leuke collega’s.
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden.

Mail jouw cv met korte motivatie naar Esther Kaales, HR-Business Partner op hr@coram.eu. Wil je meer informatie over ons bedrijf? Kijk dan op  coram.eu/over-ons-2/.

Wij werken niet met recruiters voor de invulling van onze vacatures.