Danone - Haps

Voor onze spiksplinternieuwe fabriek in Haps zijn wij op zoek naar een collega ter uitbreiding van ons team!
Als Health & Safety Project Manager (fulltime) houd je je dagelijks bezig met de veiligheid in (engineering) projecten binnen een hoogwaardige productieomgeving.
Werk je graag in een innovatieve omgeving waar nieuwe productielijnen en installaties worden opgestart?
Stel je vandaag nog kandidaat!

About the job

Als Health & Safety (H&S) Project Manager houd jij je dagelijks bezig met alles wat veiligheid betreft (engineering) projecten van de proces- en verpakkingsproductielijnen binnen onze fabriek in Haps.

Binnen deze rol heb je een gevarieerd takenpakket:

 • Je stuurt H&S Project coördinatoren aan.
 • Je neemt de leiding ten aanzien van H&S binnen de verschillende fasen in de projecten.
 • Je bent verantwoordelijk voor de implementatie en opvolging van de H&S-activiteiten binnen onze (engineering) projecten.
 • Je coördineert de veiligheidsverbeteringen, bijvoorbeeld vanuit RI&E en/of gevarenstudies binnen het (H&S) projectteam.
 • Je begeleidt en neemt deel aan gevarenstudies voor de nieuwe productielijnen / installaties (bijvoorbeeld HAZOP).
 • Je draagt zorg voor een goede borging van contractormanagement binnen de projecten en ziet toe op de naleving van afspraken in de V&G-plannen, (werk-)vergunningen en veiligheidsvoorschriften.
 • Je verricht onderzoek naar (bijna-) ongevallen en meldt onveilige situaties.
 • Je zorgt dat toolboxes worden opgesteld, worden gevolgd, draagt kennis over door het geven van trainingen en zorgt voor voldoende bewustzijn over H&S op de werkvloer.
 • Je draagt zorg dat gedane verbeteringen binnen de projecten worden gedeeld naar de relevante operationele afdelingen.
 • Als H&S Project Manager ben jij het eerste aanspreekpunt en treedt je op als adviseur voor de dagelijkse H&S prioriteiten binnen de projecten.
 • Je gaat (pro-) actief verbeteracties initiëren en uitvoeren, o.a. op basis van trendanalyses, alsmede verbeteringen die reeds zijn doorgevoerd binnen de operationele afdelingen.
 • Je stelt interne en externe rapportages op en bespreekt deze met leidinggevenden.
 • Als H&S Project Manager sta je in nauw contact met de operationele H&S-organisatie. Zo zorgen jullie er samen voor dat verbeteringen in de operatie worden meegenomen in projecten en vice versa.

Naast je dagelijkse werkzaamheden krijg je de kans om deel te nemen aan verschillende operationele (verbeter-) projecten. In deze rol rapporteer je aan Marcel van Houtum, onze Health & Safety Manager.


About You

Je ben een gedreven H&S Professional die houdt van uitdaging in een dynamische (project) omgeving. Een HBO-opleiding heb je aangevuld met HVK. Daarnaast heb je minimaal 8 jaar relevante ervaring op het gebied van veiligheid in (engineering) projecten of de voedingsmiddelenindustrie.

Het zou helemaal geweldig zijn, als je

 • Ervaring en/ of kennis hebt binnen de verpakkings- en / of procesindustrie.
 • Kennis hebt van ATEX, fysieke belasting, fysische factoren, machineveiligheid, het omgaan met gevaarlijke stoffen en brandveiligheid.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden hebt. Je bent niet alleen een open en direct communicator, maar beschikt ook voer de nodige dosis overtuigingskracht.
 • Als teamspeler binnen verschillende teams kan fungeren, zowel binnen H&S, Projecten en operationele afdelingen.

About us

‘Elke keer we eten en drinken, stemmen we voor de wereld waarin we willen leven’. Daar zijn we bij Danone rotsvast van overtuigd. Kijk maar naar onze slogan: ‘One Planet. One Health’ De gezondheid van mens en planeet zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

We Offer

In al onze activiteiten respecteren wij de Danone waarden die fundamenteel zijn ons bedrijf: Humanisme, Openheid, Betrokkenheid en Enthousiasme. Deze waarden leiden ons in hoe wij werken en met elkaar omgaan. Ben jij een energiek persoon die in deze principes gelooft, dan past Danone bij jou!

We bieden je een uitdagende rol in een ambitieuze organisatie, onderdeel van een groot internationaal concern, met een prettige, informele werksfeer. Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen, o.a. door ons Learning & Development Program en speciale trainingen. En daarnaast uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een premievrij pensioen.

What’s next?

Wij zien jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk tegemoet. Solliciteer via “apply now”! Je kan reageren tot en met 14 juni 2020. Aarzel dus niet!

Om de GDPR-voorschriften te respecteren kunnen wij jouw persoonlijke gegevens niet verwerken zonder toestemming. Daarom raden wij je ten sterkste aan direct via onze carrièrewebsite te solliciteren. Sollicitaties via e-mail zullen, in het kader hiervan, niet in overweging worden genomen.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Annelies Verbruggen, Talent Manager via annelies.verbruggen@danone.com

#LI-BNL