Element Materials Technology - Breda NB

Element is op zoek naar een Service Planner die ons on-site team en onze locatie in Breda gaat helpen met de projectadministratie en het coördineren van onze werkzaamheden. De Service Planner heeft een centrale rol binnen het team en zorgt er voor dat onze collega’s efficiënt en effectief aan het werk kunnen. Ben jij die teamplayer die het overzicht houdt?

Wat ga je doen als Service Planner?

 • Je boekt orders in, vraagt inkooporders op, maakt het projectdossier aan en zorgt samen met de technische specialisten voor een overzicht van de scope van een onderzoek
 • De planning voor on-site werkzaamheden ligt in jouw handen. Je zorgt voor inzicht in lopende en toekomstige projecten en kan snel schakelen bij vertragingen of andere verstoringen die de planning beïnvloeden
 • Je regelt hotels, auto’s en vluchten en zorgt voor alle benodigdheden om binnen de poort van de projectlocatie te geraken (werkgeversverklaringen, PBM’s,…)
 • Zodra een onderzoeksproject is afgerond, maak je de factuur in orde en sluit je het project af
 • Je coördineert het bijhouden van kalibraties en keuringen van onze apparatuur en verzorgt het voorraadbeheer, van veiligheidsbrillen tot slijpschijven

Daarnaast ondersteun je ons op het gebied van veiligheid en kwaliteit met onder andere het mede-organiseren van toolboxen, bijhouden en controleren van trainingsdossiers en het bijwerken van meldingen in ons kwaliteits- en veiligheidssysteem.

Wat verwachten wij van jou?

 • Allereerst ben je hulpvaardig en vind je het leuk om collega’s te ondersteunen zodat het team als een geoliede machine kan draaien
 • Je houdt het overzicht, bent proactief en ziet zelf waar het werk ligt
 • Je bent communicatief sterk, mondeling en schriftelijk, zowel in het Nederlands als in het Engels
 • Je functioneert op ten minste MBO 4 niveau en hebt aantoonbare en ruime administratieve werkervaring binnen een technische werkomgeving
 • Microsoft Office heeft natuurlijk geen geheimen voor jou
 • Je kan goed met mensen omgaan, van onze techneuten tot onze klanten en hebt commerciële vaardigheden

Wat kan je van Element verwachten?

Naast een prima samenwerking met een enthousiast en divers team van ervaren techneuten, vind je bij ons een uitdagende, zelfstandige functie voor 32-40 uren per week binnen een dynamische en informele technische werkomgeving.

Wij leren je alles over onze werkzaamheden en maken natuurlijk graag gebruik van jouw inzichten om dingen verder te verbeteren. Verder bieden wij een marktconform salaris aangevuld met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, denk bijvoorbeeld aan ruime opleidingsmogelijkheden en 40 vrije dagen per jaar! Werk en privé goed combineren? Geen probleem - wij hebben flexibele werktijden en denken in oplossingen.

#LI-CH1

Element is een van de snelst groeiende test-, inspectie- en certificeringsbedrijven ter wereld. Wereldwijd hebben we meer dan 6.500 briljante geesten die opereren vanuit 200 locaties in 30 landen. Samen delen we een ambitieus doel om 'morgen veiliger te maken dan vandaag'.

Wanneer een storing tijdens gebruik geen optie is, helpen we klanten ervoor te zorgen dat hun producten, materialen, processen en diensten veilig, conform en geschikt voor het beoogde doel zijn. Van de ontwikkelingsfase tot de complexe wettelijke goedkeuringen en productie, ons wereldwijde laboratoriumnetwerk van wetenschappers, ingenieurs en technici ondersteunt klanten bij het verkrijgen van zekerheid over productkwaliteit, duurzame resultaten en markttoegang.

Hoewel we trots zijn op ons wereldwijde bereik, voelt werken bij Element alsof je deel uitmaakt van een kleiner bedrijf. Wij geven u de mogelijkheid om uw carrière in eigen hand te nemen en belonen uitmuntendheid en integriteit met groei en ontwikkeling.

Industrieën over de hele wereld zijn afhankelijk van onze zorg, aandacht voor detail en de absolute nauwkeurigheid van ons werk. De rol die wij te spelen hebben in het creëren van een veiliger wereld is veel breder dan onze organisatie.

Bij Element staan onze medewerkers voorop. Wij zijn een werkgever die gelijke kansen biedt en diversiteit en inclusiviteit erkent als fundamenteel voor onze visie om ‘’s werelds meest betrouwbare test partner’ te worden.

Alle kandidaten zullen zorgvuldig worden beoordeeld op basis van objectieve werk-gerelateerde criteria zonder onderscheid naar: godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht, nationaliteit, sexuele geaardheid of burgerlijke staat, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving.

Element is trots om volwaardig lid te zijn van de Testing, Inspection & Certification Council ( de ‘’TIC Council’’), een internationale vereniging die onafhankelijke test-, inspectie- en certificeringsbedrijven vertegenwoordigt.

Leden van de TIC Council moeten de TIC Council Compliance Code implementeren en naleven. Element heeft daarom een Code of Conduct uitgevaardigd die wordt ondersteund door ons Compliance programma. De Code of Conduct en meer informatie zijn te vinden onder Governance en Integriteit via www.element.com