Mars - NoordBrabant

Sales Internship opportunity - Februari 2021

Mars Dutch Market - Veghel

HAAL JIJ ALTIJD ALLES UIT JE MARS?
Ben jij op zoek naar een leuke, uitdagende en afwisselende stage bij een echte wereldspeler in chocolade & dierenvoeding? Het sales team van Mars Nederland heeft twee stageplekken beschikbaar in het Grocery & Out of Home team!

Binnen het Grocery team werk je o.a. met de key accounts Albert Heijn en Jumbo aan het verbeteren van de promotieplanning & demand forecast op basis van jouw scherpe analyses (Nielsen, 7even, SIS). Daarnaast ga je invulling geven aan activiteiten van de jaarplanning, en draag je bij aan het bedenken van instore promoties en online activaties.
Je bent een belangrijke spil in het contact met andere afdelingen (o.a. Brand Marketing, Customer Marketing & Demand) en krijgt de kans om de jaaronderhandeling voor 2021 van dichtbij mee te maken!

Binnen het Out of Home team heb je hele uiteeenlopende werkzaamheden en schakel je met diverse partners van Mars. Zo ga je samen met het reclamebureau werken aan mailingen voor onze klanten, werk je samen met accountmanagers en externe partners aan het uitrollen van projecten in het Out of Home kanaal, Grocery kanaal en Special Trade kanaal en je verzorgt de aftersales van diverse projecten. Daarnaast ben je ook bezig met het onderhouden van de website en het effectief inzetten van Google Ads campagnes.
Kortom, je leert veel afdelingen, medewerkers en partners van Mars kennen.

Er zijn volop kansen voor eigen initiatief en zelfstandige projecten, jouw persoonlijke ontwikkeling staat op #1 binnen Mars.

Ben jij:

  • Student aan het HBO of WO, gericht op CommerciĆ«le Economie of Marketing
  • Iemand die gemotiveerd, representatief en energiek is
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Kennis van Microsoft Office
  • Ervaring in een soortgelijke stage of in de FMCG branch is een pre
  • Minimaal 5 maanden beschikbaar, voor minimaal 4 dagen per week

Solliciteer dan gelijk!

.