Olympia Uitzendbureau - Groningen, GR

Algemene omschrijving

Als senior teammanager in Groningen stuur je een team van 150 tot 200 klantadviseurs aan, ondersteund door 5 tot 10 groepscoaches. Samen ontwikkelen jullie de klantadviseurs en geeft hen daarbij de juiste ondersteuning vanuit inspirerend leiderschap. Dit doe je door de medewerkers te coachen, begeleiden en motiveren om hen te laten groeien in hun functioneren door hun zelfinzicht en probleemoplossend vermogen te vergroten.
Je streeft voortdurend naar verbeteringen en je weet de prioriteit hierin te bepalen. Samen met je collega teammanagers ben je in staat de doelstellingen van het klantenteam te realiseren. Je bewaakt de kwaliteit en kwantiteit van de werkzaamheden, signaleert en rapporteert knelpunten in de uitvoering en draagt oplossingen aan. Door te onderzoeken wat de wensen en behoeften zijn van de klant (intern of extern) anticipeer je en geef je hoge prioriteit aan de servicebereidheid en klanttevredenheid. Je rapporteert aan de Client Manager.

Gestelde eisen

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt drie jaar leidinggevende ervaring, in een callcenter is een pré;
  • Je zoekt actief de samenwerking op met je collega teammanagers, je bent in staat om over de afdelingsgrenzen heen te denken en initieert oplossingen vanuit jouw ervaring;
  • Je bent resultaatgericht en overtuigend;
  • Je bent klantgericht;
  • Je bent fulltime beschikbaar;
  • Je bent communicatief vaardig en beschikt over sterke coaching vaardigheden;
  • Je bent stressbestendig.

Herken je jezelf in bovenstaande? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer voor 16 oktober a.s. via de sollicitatie button met je CV en motivatie.
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met ons via telefoonnummer 050-3112500 of per mail groningen@olympia.nl.

Uren

40

Salaris

1906

Meer informatie

Arbeidsvoorwaarden

Een prettige, informele werksfeer in een initiatiefrijke omgeving waar kennis gedeeld wordt, men resultaatgericht werkt en toegankelijk is voor elkaar. Daarnaast ontvang je een marktconform salaris en heb je flexibele werktijden.